VERZENDEN EN RETOURNEREN
Verzenden
In welke gebieden leveren jullie?
Wij leveren onze producten in Nederland en België.

Wat zijn de bezorgkosten binnen Nederland en naar België?
De bezorgkosten binnen Nederland en naar België worden weergegeven bij jouw bestelling. Bij een besteding vanaf €75 is de verzending gratis.

Hoe lang duurt het voor dat ik mijn bestelling ontvang?
Een standaardverzending duurt ongeveer twee tot drie werkdagen voor items die op voorraad zijn. Zodra de producten klaar staan voor verzending (vanuit Nederland) ontvangt je van ons een Track & Trace code waarmee je het pakket kunt volgen.

Wat moet ik doen als ik mijn bestelling niet heb ontvangen?
Dat is erg vervelend! Als je je bestelling nog niet hebt ontvangen na drie werkdagen, neem dan contact met ons via het contactformulier , WhatsApp of de e-mail.

Retourneren
Welke artikelen mogen worden geretourneerd?
Alle artikelen kunnen binnen veertien dagen na ontvangst worden geretourneerd. Stel ons meteen op de hoogte door een e-mail te sturen naar info@eden-home.nl om het herroepingsrecht uit te oefenen.
• Artikelen moeten in hun originele staat worden geretourneerd,
• Artikelen mogen niet gewassen zijn,
• de labels en/of verpakkingen moeten volledig intact zijn.
Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag van het artikel zo snel mogelijk, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat we jouw retourzending hebben ontvangen, van ons terug.

Moet ik de retourkosten zelf betalen?
De routerkosten zijn voor eigen rekening. Wij raden je aan om bij retourzendingen gebruik te maken van een Track & Trace code, omdat je ons niet aansprakelijk kan stellen wanneer een pakket kwijtraakt.
Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Ons retouradres is:
Eden Home Collection
Anna Maria van Capellenpark 18
2904 VR Capelle aan den Ijssel
Nederland

Bij vragen of onduidelijkheden, neem gerust contact met ons op via info@eden-home.nl.